English means business, business means English!

28-03-17 Adrian Ionescu 0 comment

Ne face plăcere să aducem la cunoştința companiilor româneşti şi internaționale, angajaților acestora, precum şi expatriaților o nouă ofertă Class constând în Cursul de limba engleză pentru comunicarea în afaceri „Business Communication English”.

Cursul se poate derula atât la sediul clienților cât şi la sediul nostru din Constanța, conform disponibilității cursanților.

Abordarea noastră specializată se adaptează diverselor stiluri de învățare ale cursanților, folosind metodologia modernă pentru a îmbunătăți deprinderile de comunicare în limba engleză.

Cursul dezvoltă rapid competențe de gramatică şi vocabular specifice pentru o comunicare eficientă, cu relevanță practică imediată în viața de afaceri, profesională şi personală, acesta având ca obiectiv creşterea nivelului de calitate a interacțiunii în afaceri. Astfel, se vor forma deprinderi care vor îmbunătăți performanțele la locul de muncă în relațiile cu partenerii străini, pe teme ca: prezentări, corespondență, întâlniri de afaceri, conversații telefonice, negocieri, gestionarea problemelor, interviuri, etc. De asemenea, ne axăm pe dezvoltarea deprinderilor de citire, ascultare, scriere şi conversație, într-un mediu plăcut şi confortabil, asigurând suport permanent, pe toată durata cursului.

Se pot face înscrieri, în limita locurilor disponibile, până pe data de 28 aprilie, la sediul nostru sau telefonic, la numerele 0241 612877 sau 0735 552456.

Pentru informații privind structura, programa şi modul de organizare a cursurilor, puteți suna la numerele de telefon 0722 327225 (dna Ana Ciobanu) sau  0726 350622 (dl Adrian Ionescu), de luni până vineri, între orele 10:00 şi 17:00.Lasă un mesaj

SEO Constanta | Magazinul de site-uri | Responsive Web Design