Publicitate

Una dintre garanțiile succesului în afaceri constă în prezentarea corectă a profilului și serviciilor companiei. De aceea, orice material publicitar trebuie să arate bine, să sune bine și să creeze o impresie bună.

Din păcate, destul de multe texte publicitare – românești sau străine – sunt încă deficitare în ceea ce privește ortografia, punctuația, opțiunile lexicale, logica sau eufonia. Iată de ce am hotărât să introducem în oferta noastră servicii de creare, editare, revizuire și procesare de text, pe lângă cele de traducere a materialelor publicitare în/din limbile de largă circulație – engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă sau rusă. Pe pagina Parteneriate se află trimiteri spre unele dintre lucrările noastre în domeniul publicitar.

Următoarele tipuri de materiale publicitare pot face obiectul revizuirii și/sau traducerii: afișe, pliante, broșuri, cataloage, meniuri, cărți de vizită, calendare, agende, reviste, logo-uri, ecusoane, antete, invitații, felicitări, spoturi radio/video etc.

Localizarea, revizuirea, traducerea și actualizarea paginilor de internet (website-lifting)

Localizarea paginii de internet este procesul de adaptare a conținutului și aspectului unui website la specificul lingvistic și cultural al unei anumite piețe externe. De aceea, noi traducem mai mult decât cuvinte și propoziții, traducem tonul general și mesajele cheie ale website-ului, adaptând totodată trăsăturile de ordin cultural. Acolo unde considerăm că este necesar, facem de asemenea recomandări pentru înlocuirea unor imagini.

De ce este importantă localizarea website-ului?

  • Mai mult de jumătate din cautările pe Google sunt efectuate în alte limbi decât limba engleză. Mai mult de o treime din aceste căutări sunt efectuate într-o limbă europeană, alta decât limba engleză.
  • Vizitatorii stau mai mult timp pe un website localizat și sunt mai dispuși să cumpere atunci când conținutul acestuia este prezentat în limba lor maternă.
  • Un website tradus în engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, portugheză și japoneză este accesibil pentru 93% din utilizatorii de internet.

Localizarea website-ului dumneavoastră este calea de urmat pentru a beneficia de boom-ul afacerilor prin Internet!

SEO Constanta | Magazinul de site-uri | Responsive Web Design