Termeni și condiții

Intermundia respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. Intermundia se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii Contactului cu Clienții săi precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și de ofertele agenției.

Intermundia nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs. de Contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site și nu divulgă adresa dvs. de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site fără acordul dvs. expres.

Tot conținutul acestui website – text, grafică, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursă și software – este proprietatea SC Intermundia SRL și este protejat de legile României și legile internaționale de proprietate intelectuală.

Intermundia respectă drepturile de proprietate ale terților.

Contul dumneavoastră

Dacă folosiți site-ul www.intermundia.ro, sunteți răspunzător pentru actualizarea, păstrarea confidențialității asupra datelor dumneavoastră personale și parolei de acces. Vă revine totodată răspunderea de a restricționa accesul altor persoane la calculatorul pe care îl folosiți pentru accesul pe contul www.intermundia.ro.

SEO Constanta | Magazinul de site-uri | Responsive Web Design